Ser z kminkiem smażony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Biały ser rozkruszyć, dodać sól i pozostawić pod przykryciem z gazy na cztery dni, codziennie mieszając. Kiedy zgliwieje smażyć na rozpuszczonym maśle na wolnym ogniu, aż osiągnie stan płynny, oddać żółtka i kminek. Wlać do kamionki i ostudzić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1060
Data dodania: 2010-03-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ser z kminkiem smażony

2010-03-04 01:16:23

taki ser to coś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.