Serowa zupa z mięsem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na rozgrzanym na patelni oleju szklimy drobno posiekaną cebulkę, dodajemy zmiażdżony czosnek, pokrojoną w kostkę szynkę i całość smażymy regularnie mieszając. W zagotowanym bulionie rozpuszczamy całkowicie serki topione. Zawartość patelni przekładamy do wywaru i gotujemy przez kilka minut. Pod koniec gotowania dodajemy odsączony groszek z puszki i przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Natkę pietruszki drobno siekamy i posypujemy nią zupę tuż przed podaniem. Smacznego.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 556
Data dodania: 2011-07-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Serowa zupa z mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.