Shoarma

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety z kurczaka kroimy w dużą kostkę, wsypujemy przyprawy, dodajemy olej, mieszamy i odstawić do lodówki na godzinę lub całą noc.
Mięso wyciągamy z lodówki i obsmażamy na gorącej patelni na rozgrzanym oleju, aż kawałki kurczaka będą zarumienione.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 515
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Shoarma
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Shoarma
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Shoarma

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.