Smalec domowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Słoninę, cebule i kiełbasę bez skóry osobno pokroić w bardzo drobną kostkę. Słoninę wytopić, dodać cebulę i podsmażyć aby zmiękła, nie rumienić. Dodać kiełbasę oraz starte na tarce o dużych oczkach kwaśne jabłko. Całość podsmażyć dodać majeranek i sól do smaku, wymieszać. Ostudzić
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1481
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Smalec domowy
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-22

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smalec domowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.