Smażona wątróbka z pomidorem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, posiekać. Wątróbkę umyć, pozbawić żył i błon, pociąć na mniejsze kawałki, obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać olej, na gorący kłaść wątróbkę i smażyć po kilka minut z obu stron. Po usmażeniu, chwile przed podaniem przyprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Podajemy z pokrojonym w plastry pomidorem, polanym majonezem. Smacznego!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 596
Data dodania: 2010-08-09

Zdjęcia

Smażona wątróbka z pomidorem
peter_patreli#

Dodane przez:

peter_patreli

2010-08-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażona wątróbka z pomidorem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.