Sos grzybowo-warzywny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby pokroić na plastry usmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu.Cebulę pokroić w piórka i zrumienić.Warzywa pokroić w słupki i smażyć do miękkości na dobrze rozgrzanym tłuszczu.usmażone grzyby połączyć z wszystkimi warzywami podlać niewielką ilością wody i dusić ok.10 min. Gdy już wszystko będzie miękkie dodać śmietanę wcześniej zahartowaną z niewielką ilością wywaru z warzyw i grzybów.Całość doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1017
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos grzybowo-warzywny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.