Sos zielony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do majonezu utartego z żółtek, oliwy i soku cytrynowego dodać rozmrożony szpinak, łyżkę musztardy, sól i cukier do smaku. Sos dokładnie wymieszać i podać jako dodatek do zimnych przekąsek; jest smaczny, ożywia kolorystycznie i urozmaica posiłek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 629
Data dodania: 2011-01-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos zielony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.