Surówka śliwkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pory dokładnie umyć, pokroić w talarki, lekko posolić, skropić sokiem z cytryny, odstawić. Śliwki opłukać i po usunięciu pestek pokroić na ćwiartki. Ogórki obrać i pokroić w kostkę. Pory, śliwki i ogórki przełożyć do miski, dodać śmietanę i koperek, przyprawić cukrem, pieprzem i solą, wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 422
Data dodania: 2010-03-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka śliwkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.