Surówka z selera

Ocena przepisu

Składniki

  • seler konserwowy 1 słoik
  • czerwona fasola 1 puszka
  • jabłko 1 szt
  • kapusta pekińska 1/2 szt
  • majonez kilka łyżek
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Seler oraz fasolę osączamy z zalewy. Jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Kapustę pekińską dokładnie myjemy, osuszamy, kroimy w cienkie paski. Składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez oraz odrobinę pieprzu, całość dokładnie mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 510
Data dodania: 2010-04-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z selera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.