Szaszłyki z indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet, cebulę, paprykę, ser kroimy w kostkę i nadziewamy na przemian na patyczki grillowe. Do jajek dodajemy curry, pieprz, sól i ubijamy. Przygotowane szaszłyki zanurzamy w jajecznicy i posypujemy bułką. Smażymy na oleju z każdej strony.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 563
Data dodania: 2010-12-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyki z indyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.