Szaszłyki z ryby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę pokroić na kawałki. Pieczarki na połówki (jeżeli duże to na 4)cebulę w krążki, papryka w kostkę. Składniki skropić cytryną i przyprawić. Nadziać na patyczki do szaszłyków, piec około 10-15 min w 150 st.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 986
Data dodania: 2010-03-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyki z ryby

2010-03-10 13:22:12

dobre, dobre.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.