Szybkie mięciutkie pierniczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło i miód roztopić w rondelku . Z pozostałych składników i roztopionego miodu i masła wyrobić ciasto. Wstawić na około godzinę do lodówki. Po schłodzeniu rozwałkować ciasto na placek, wykrawać foremkami dowolne kształty. Piec w temperaturze 170-180*C przez ok. 8-10 minut.

Po ostudzeniu dowolnie udekorować, np. polewą czekoladową lub lukrem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 100
Wyświetlenia: 1046
Data dodania: 2011-04-18

Zdjęcia

Szybkie mięciutkie pierniczki
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-18
Szybkie mięciutkie pierniczki

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szybkie mięciutkie pierniczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.