Wkładka do żuru

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzonka gotowana pół kg
  • jajka 8 sztuk

Sposób przyrządzenia

wędzonkę pokroić w kostkę i podsmażyć(nie dodając tłuszczu).jajka ugotować na twardo i obrać.pokroić w cząstki,dodać wędzonkę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 624
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Wkładka do żuru
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wkładka do żuru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.