Wschodnia zupka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki kiszone obieramy, kroimy w paski, dodajemy masło, zalewamy 1 szklanką wywaru, zagotowujemy. Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy w kostkę, dodajemy ryż, gotujemy w pozostałej części wywaru na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.

Do ugotowanych ziemniaków i ryżu dodajemy ogórki, śmietanę, przyprawy do smaku, chwilę przygotowujemy, posypujemy natką pietruszki, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 598
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wschodnia zupka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.