Zakąska z ogórkiem i tuńczykiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać majonez, masło i doprawić do smaku solą i pieprzem, utrzeć na jednolitą masę, lekko schłodzić. Plasterki ogórka rozłożyć na talerzu, na nich ułożyć porcje masy, w środek włożyć grzybek, posypać natką i udekorować kawałkami pomidora.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 536
Data dodania: 2011-03-30

Zdjęcia

Zakąska z ogórkiem i tuńczykiem
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zakąska z ogórkiem i tuńczykiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.