Fasola w pomidorach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło rozgrzać na oleju dodać pokrojoną cebulę i czosnek, przesmażyć, dodać pokrojone pomidory, podlać trochę wodą i dusić do rozpadnięcia pomidorów. Dodać osączoną z zalewy fasolę i mąkę rozprowadzoną w 2-3 łyżkach zalewy z fasoli. Doprawić do smaku przyprawami. Natkę pietruszki umyć, osączyć i drobno pokroić. Całość posypać przygotowaną natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 427
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola w pomidorach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.