Zapiekanka góralska ostra

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować odcedzić. Pieczarki pokroić, podsmażyć na oleju, oprószyć solą i pieprzem. Wymieszać z pokrojonymi w paski paprykami, kostkami boczku i kiełbasy, pociętą w piórka cebulą, startym żółtym serem oraz natką. Na dno żaroodpornego natłuszczonego naczynia włożyć makaron, przykryć resztą składników.
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2852
Data dodania: 2008-11-17

Zdjęcia

Zapiekanka góralska ostra
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanka góralska ostra

2010-02-25 14:00:14

mniam zapiekanka

2010-02-24 23:09:22

Uwielbiam zapiekanki z różnymi nadzieniami.
!Dewi#

!Dewi

2009-03-01 17:53:57

A gdzie ziola prowansalskie i listki miety posiekane? Jest super smaczne, polecam

2009-01-18 19:48:32

Mozna dodac tez drobno posiekanego mieska z gotowanego kurczaka, super dobre, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.