Zapiekanka jarska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię zetrzeć, podsmażyć na 3 łyżkach oleju. Posolić, przestudzić. Wymieszać z fetą, roztrzepanymi jajkami, mlekiem, natką i koperkiem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego pozostałym olejem. Piec w temperaturze 175 st.C. do czasu, aż wierzch się zarumieni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1924
Data dodania: 2009-05-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanka jarska

2010-02-25 13:59:56

Też bardzo uwielbiam zapiekanki

2010-02-24 23:09:39

Uwielbiam zapiekanki z różnymi nadzieniami.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.