Zapiekanki z klapką

Ocena przepisu

Opis

Zapiekanki z klapką

Składniki

  • kajzerki 2 sztuki
  • pieczarki 2 sztuki
  • szynka 1 plaster
  • pomidor 1/2 sztuki małej
  • kukurydza konserwowa 2 łyżki
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • żólty ser do posypania

Sposób przyrządzenia

Pieczarki obrać i pokroić w cienkie plasterki. Szynkę pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Pomidora umyć i pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Bułki przekroić na pół nie docinając do końca. Posmarować ketchupem, położyć pieczarki i szynkę, posypać kukurydzą i położyć pomidora. Całość zasypać startym serem. Zapiekać aż bułki będą chrupkie a ser się rozpuści.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 977
Data dodania: 2011-03-23

Zdjęcia

Zapiekanki z klapką
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-23
Zapiekanki z klapką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanki z klapką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.