Zupa fasolowa a la Londo

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę ugotować, odstawić na 1,5 godziny, potem gotować pod przykryciem. Boczek pokroić w kostkę, stopić, dodać pokrojoną cebulę, usmażyć, wymieszać z mąką, zasmażyć lekko rumieniąc, połączyć z fasolą, winem i przyprawami. Pogotować jeszcze kilka minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 929
Data dodania: 2008-09-20

Zdjęcia

Zupa fasolowa a la Londo
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa fasolowa a la Londo

2010-02-25 20:23:44

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.