Zupa kartoflana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki i marchew obrać umyć i pokroić. Warzywa zalać wodą i gotować z kostką rosołową. Obraną i pokrojoną w drobną kostkę cebule przesmażyć na maśle z pokrojonym w kostkę boczkiem i dodać do zupy. Kiełbasę pokroić również w kostkę lub plasterki i dodać do całości. Dodać liść laurowy i doprawić przyprawami do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 516
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa kartoflana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.