Zupa pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby oczyścić i pokroić w cienkie plasterki. Seler umyć, osuszyć i pokroić na kawałki. Cebulę obrać i drobno posiekać. W garnku rozgrzać masło i zeszklić na nim cebulę. Dodać grzyby i seler, podlać bulionem i winem, po czym gotować 5-8 minut. Pod koniec gotowania wlać do zupy kremówkę, wsypać sos i doprawić solą oraz pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 609
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.