Zupa z karpia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa obieramy, myjemy i kroimy w plasterki. Oporządzoną włoszczyznę wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Wszystko gotujemy aż zrobi się miękkie. Do zupy dodajemy karpia i gotujemy jeszcze przez ponad kwadrans. Doprawiamy do smaku solą pieprzem i listkami laurowymi. Smacznego.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Czas gotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 445
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z karpia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.