Babka tulipan

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę,cukier i żółtka utrzeć,dodać cukier waniliowy, mąkę z proszkiem, olej i ubite białka.Ciasto podzielić na 4 części:
Dodać:
do I - kisiel cytrynowy
do II - kakao
do III - kisiel wiśniowy
do IV - mak

Blachę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką i kłaść warstwami kolejno od I do IV.
Surowe ciasto przekroić nożem wzdłuż.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 879
Data dodania: 2010-04-28

Zdjęcia

Babka tulipan
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Babka tulipan

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.