Blok czekoladowy II

Ocena przepisu

Składniki

  • mleko w proszku 500 g
  • cukier 2 szklanki
  • margaryna 1 kostka
  • kakao 4 łyżki
  • herbatniki 10 dkg
  • orzechy 5 dkg
  • woda pół szklanki

Sposób przyrządzenia

W misce wymieszaj mleko w proszku z kakaem, pokruszonymi herbatnikami i pokruszonymi orzechami. W garnku zagotuj masło z cukrem i dodaj około pół szklanki. Gdy się zagotuje dodaj wymieszane mleko z resztą składników i szybko wymieszaj. Przełóż do foremki i odstaw do wystudzenia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 11
Wyświetlenia: 390
Data dodania: 2011-12-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Blok czekoladowy II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.