Bulion z kluskami wątrobianymi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę drobno siekamy i z pietruszką dusimy na maśle 5 minut. Z jajka , wątroby, mąki i odrobiny wody zagniatamy ciasto. Dodajemy cebulę z pietruszką, doprawiamy do smaku przyprawami. Do wrzącego bulionu lub rosołu zsuwamy małą łyżeczką małe kluseczki. Gotujemy do momentu , gdy wszystkie kluski wypłyną. Podajemy , można posypać zieleniną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 753
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bulion z kluskami wątrobianymi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.