Cockatil z jaj i koniaku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

jaja, mleko i cukier rozbić energiczne na jednolitą mieszaninę, aż do spienienia się. Do koniaku wcisnąć sok z całej cytryny i dodać go podczas dalszego ubijania. Masę dokładnie wymieszaną podawać w szklankach z lodem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 985
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cockatil z jaj i koniaku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.