Cukiniowy bigosik

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki pokroić w półplasterki. Marchewkę i pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć na patelnię z olejem i podsmażyć. Cebulę, kiełbasę i paprykę pokroić w kostkę, dodać do marchewki i pietruszki, duś razem. Cukinię obrać, wydrążyć środek, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i odcisnąć sok. Dodać do reszty warzyw, gdy będą miękkie. Dodaj również przyprawy i koncentrat pomidorowy. Duś jeszcze 5 minut. podawaj z ryżem lub pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 412
Data dodania: 2011-05-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukiniowy bigosik

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.