Paluszki z morszczuka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety odmrozić, odsączyć. Przyprawić, obtoczyć w mące, jajku i tartej bułce. Smażyć na gorącym oleju. Podać z ziemniakami lub pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1697
Data dodania: 2010-09-20

Zdjęcia

Paluszki z morszczuka
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-20

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paluszki z morszczuka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.