Czerwona kapusta z oliwkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Myjemy czerwoną kapustę, suszymy i szatkujemy. Białe części pora kroimy w plasterki. Obieramy jabłka ze skórki i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy oliwki, sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz i sól. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na pół godziny. Podajemy jako dodatek do obiadów.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1156
Data dodania: 2010-08-01

Zdjęcia

Czerwona kapusta z oliwkami
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-09
posypana natką pietruszki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czerwona kapusta z oliwkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.