Drobiowe flaczki

Ocena przepisu

Opis

Drobiowe flaczki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć. Marchew i pietruszkę obrać, umyć i razem z mięsem włożyć do garnka. Zalać wodą. Zagotować. Por obrać, umyć i dodać do zupy. Gotować około 30 minut. Mięso wyjąć, obrać i pokroić w paski. Włożyć z powrotem do garnka. Marchew i pietruszkę wyjąć, pokroić i dodać do zupy. Zagotować. Z masła i mąki zrobić zasmażkę. Wszystko dodać do zupy. Dodać majeranek. Doprawić przyprawami do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 742
Data dodania: 2011-03-11

Zdjęcia

Drobiowe flaczki
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-11
Drobiowe flaczki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Drobiowe flaczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.