Fasolka duszona z kiełbasą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W rondlu rozgrzać masło, zeszklić na nim posiekane cebule, dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, podsmażyć. Wymieszać z koncentratem, dusić chwilę. Włożyć rozdrobnione pomidory z puszki razem z zalewą, zamrożoną fasolką, wlać ciepły bulion. Dokładnie wymieszać, dusić pod przykryciem na małym ogniu 15 minut. Przyprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1064
!Tatiana

!Tatiana

Data dodania: 2008-12-09

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka duszona z kiełbasą

2010-02-25 20:40:51

bardzo lubię fasolkę.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.