Grejpfrutowa sałatka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grejpfruty obmyć, przekroić w pół i wydrążyć. Z miąższu wybrać białe błony i pokroić owoc w kostkę, posypać cukrem białym i waniliowym, wymieszać i dostawić na kwadrans. Brzoskwinie wydobyć z puszki odsączyć i pokroić w kostkę, a następnie wymieszać z grejpfrutem. Owocami wypełnić wydrążone połówki grejpfruta.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1230
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grejpfrutowa sałatka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.