Kanapki z jajkiem i keczupem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w plasterki lub półplasterki. Kromki chleba smarujemy masłem, na maśle układamy pokrojone jajko. Na wierzch kanapek kładziemy odrobinę keczupu. Solimy do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1517
Data dodania: 2010-03-30

Zdjęcia

Kanapki z jajkiem i keczupem
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kanapki z jajkiem i keczupem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.