Kapusta duszona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę zszatkować. Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce na oczkach do warzyw. Cebulę obrać i drobno posiekać. Wszystko wrzucić do garnka i zalać wodą. Dusić na małym ogniu, aż kapusta zmięknie. Dodać majeranek, pieprz i wegetę. Wrzucić dwa rodzaje makaronu i wszystko wymieszać. Dusić na małym ogniu, aż makaron będzie miękki. Na końcu dodać jogurt, wymieszać i 2 minuty jeszcze podduszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 511
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Kapusta duszona
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-31
Kapusta duszona

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta duszona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.