Karp wigilijny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karpia umyj, osusz, podziel na dzwonka. Natrzyj solą i odstaw na godzinę. Po tym czasie skrop cytryną i posyp pieprzem. Panieruj w mące, potem w jajku i bułce tartej. Smaż na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 528
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Karp wigilijny
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karp wigilijny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.