Keks z bakaliami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakalie posiekać. Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Kolejno wbijać jajka. Dodać aromat rumowy. Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wsypać do masy, wymieszać. Na końcu dodać posiekane bakalie. Formę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć ciasto. Keks pieczemy 1 godzinę w temp. 180 stopni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1231
Data dodania: 2010-05-12

Zdjęcia

Keks  z bakaliami
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-07-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Keks z bakaliami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.