Klarowny bulion z grzankami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewki, pietruszki, seler, por i cebulę obrać. Cebulę zrumienić nad palnikiem. Do garnka włożyć mięso, wszystkie warzywa, zalać wodą i zagotować. Następnie wsypać sól i vegetę. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem ok. Godziny. Następnie bulion przecedzić przez sito. Włoszczyznę odłożyć. Podawać z pokrojonym w kostkę i podsmażonym chlebem oraz ugotowanymi warzywami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 795
Data dodania: 2011-06-20

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Klarowny bulion z grzankami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.