Kruszonka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mąki dodajemy cukier, cukier waniliowy i masło, wyrabiamy ciasto, ścieramy na tarce na wcześniej przygotowane ciasto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 520
Data dodania: 2011-02-10

Zdjęcia

Kruszonka
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kruszonka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.