Lekka zupa ryżowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa pokroić, dodać pół łyżeczki skórki cytrynowej. Zalać bulionem i gotować 25 minut. Dodać do zupy masło, jogurt, ugotowany ryż oraz mięso pokrojone w kostkę. Doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 730
Data dodania: 2010-12-07

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Lekka zupa ryżowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.