Lukier cytrynowy

Ocena przepisu

Opis

Lukier cytrynowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka z cukrem pudrem ucierać do uzyskania pulchnej jednolitej masy.Przyprawić sokiem z cytryny.Można wykorzystać do dekoracji pierników, pierniczków i do pisania na cieście.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 887
Data dodania: 2010-11-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Lukier cytrynowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.