Ryż z bitą śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śmietanę ubić z cukrem.Mleko zagotować , dodać ryż oraz cukier waniliowy , gotować mieszając. Gdy mleko wsiąknie w ryż , wyłączyć gaz i pozostawić ryż pod przykryciem.Gruszki obrać , pokroić w kostkę.Ryż podajemy z bitą śmietaną oraz gruszkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 585
Data dodania: 2011-02-02

Zdjęcia

Ryż z bitą śmietaną
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z bitą śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.