Paluszki z cielęciny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć , pokroić na kawałki . Zmielić mięso z cebulą.Do mięsa dodać jajko , przyprawić solą , pieprzem ziołowym , sosem sojowym. Mięso dobrze wymasować. Gdy będzie za rzadkie dodać 1-2 łyżki bułki tartej.Formujemy z mięsa paluszki , obtaczamy w bułce tartej . Smażymy na gorącym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 468
Data dodania: 2011-02-14

Zdjęcia

Paluszki z cielęciny
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paluszki z cielęciny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.