Makaron z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron np. Świderki ugotować. Pieczarki umyć i pokroić. Usmażyć i wymieszać z koncentratem pomidorowym, makaronem oraz solą, pieprzem, tymiankiem i estragonem. Wszystko wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i wysypanego bułką tartą, wszystko zapiec w piekarniku. Posypać startym żółtym serem
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 692
Data dodania: 2011-03-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.