Marchewka panierowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę gotujemy al dente i obieramy. Marchewkę maczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej i smażymy w głębokim oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1377
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Marchewka panierowana
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka panierowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.