Kotlety z kapusty włoskiej

Ocena przepisu

Składniki

  • kapusta włoska 1 główka
  • jajko 1 szt
  • trochę mąki
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Gotujemy i mielimy kapustę. Doprawiamy ją pieprzem, solą, wbijamy jajko i dokładamy mąkę. Smażymy na tłuszczu tak samo jak placki ziemniaczane.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 893
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z kapusty włoskiej

2011-12-20 23:37:33

szybko i smaczznie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.