Leczo

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię umyć i pokroić w kostkę.
Cebule obrać, umyć i pokroić w ćwierćplasterki.
Pieczarki umyć i pokroić w kawałki.
Paprykę oczyścić z nasionek i pokroić w paski.

Na olej usmażyć warzywa, przyprawić sola, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Pod koniec dodać pokrojona w plasterki kiełbaskę.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1896
Data dodania: 2009-01-17

Zdjęcia

Leczo
xell#

Dodane przez:

xell

2009-01-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Leczo

2010-02-22 23:16:47

Uwielbiam leczo.

2010-02-06 14:19:43

Bardzo dobry ten przepis,
!Danka#

!Danka

2009-06-29 08:34:43

A mnie smakuje takie jakie jest, za ostre tez niedobre na zoladek..

2009-01-18 14:52:37

Bardzo dobre, ale troche za malo papryki lub mozna dodac chili. Na wegrzech ta potrawa jest ostra!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.