Mus z łososia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łososia odsączyć. Dodać do smaku soli , pieprzu , sok z cytryny , oliwę , zmiksować. Śmietanę ubić na sztywno i połączyć z kremem z łososia. Jajka gotujemy na twardo , obieramy. Krem rozkładamy do czterech pucharków , schładzamy w lodówce. Przed podaniem pucharki ozdabiamy plasterkami cytryny , cząstkami jajek i pomidorów oraz natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1022
Data dodania: 2010-08-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mus z łososia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.