Nadziewana cukinia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie przekroić na pól wzdłuż i wydrążyć z nich miąższ. Miąższ, pomidor, cebulę i czosnek drobno posiekać i wymieszać z mięsem doprawić do smaku oregano, sola i pieprzem. Farszem nadziewać połówki cukinii. Piec w żaroodpornym naczyniu w piekarniku nagrzanym do 180 stopni prze około 20 min. Podawać na gorąco posypane posiekana natka pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 627
Data dodania: 2010-06-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewana cukinia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.