Naleśniki z powidłami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do głębokiej miski wlać mleko oraz rozbełtane jajka, odrobinę posolić oraz dodać dwie łyżki cukru i wymieszać. Wsypać przesiana mąkę pszenną i dokładnie zmiksować. Rozgrzać olej na patelni i usmażyć naleśniki z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu każdy naleśnik posmarować powidłami i zwinąć w rulon. Przełożyć na talerz.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 399
Data dodania: 2011-11-12

Zdjęcia

Naleśniki z powidłami
danusia29#

Dodane przez:

danusia29

2011-11-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Naleśniki z powidłami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.